Therapie in Heemskerk

Zo pakken we het aan

Tijdens de behandelingen sta jij centraal – ik ga na hoe je in elkaar zit, wat jouw ‘valkuilen’ en patronen zijn. We doorbreken ze, vinden nieuwe manieren om met je situatie om te gaan en werken zo aan verandering. En dat ga je allemaal zélf doen, met mijn ondersteuning.

Volkomen balans.

Soul Body Fusion is een vaardigheid die je op elk moment en op elke plek kunt inzetten; om jezelf ten volste te vinden. In liefde, in tederheid. In eenheid van zelf.
Bij de meeste mensen zijn lichaam en ziel niet goed op elkaar afgestemd. Door teleurstellingen in het leven, verdriet, trauma’s, of misbruik. Dat verlies van contact en verbondenheid is zonde, want je lichaam is een venster op de wereld om je heen én op jezelf. Als je daar je ogen voor sluit, ontneem je jezelf vrijheid, mogelijkheden en de vervullende ervaring van één-te-zijn.

De Soul Body Fusion techniek brengt je bewustzijn volledig in je lichaam – tot in je cellen. Je stemt jezelf af op je kracht van leven; en brengt jezelf op dezelfde golflengte met het allerbeste wat je bent. Hier vind je wezenlijke, en eigen, bronnen van kracht en licht. Eigen inspiratie, eigen bezieling, energie, de Mana waar je van gaat stralen. En met jou, de wereld om je heen…

Verder kijken dan je klacht

We richten ons niet exclusief op je probleem en je klacht – we zien je als mens, met alles wat jij kunt, waar jouw kansen liggen, en hoe jij, op jouw manier vorm kunt geven aan jouw leven. Die werkstijl is soms best confronterend maar geeft je uiteindelijk alle middelen om de regie over je leven te nemen.

“Als je zwakheden hebt, betekent dat niet je zwak bent maar dat je compleet bent.”
Deepak Chopra

Kijk ook hier eens

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapeut Heemskerk. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

Contact

Zoek je advies over waar je precies terecht kan? Twijfel je nog of wij de hulp de jij nodig hebt wel kunnen bieden? Bel dan Psychologen Nederland op 085-4014720 voor een vrijblijvend gesprek. Onze telefonistes zijn allemaal psychologisch geschoold en kunnen je inhoudelijk dus goed te woord staan. Bovendien kunnen zij meteen een afspraak voor je inplannen met een psycholoog waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zonder lange wachtlijsten!