Tarieven en vergoeding van therapie in Heemskerk

Tarieven verschillen per behandelaar. Kijk voor de juiste tarieven op de profiel van de psychologen op de website van Psyned.nl

Stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. De depressie preventie-therapieën worden door sommige verzekeraars vergoed vanuit het basispakket.

Ook andere instanties kunnen je helpen met de vergoeding. Het UWV of werkgevers hebben speciale regelingen en studenten kunnen via studiefondsen of een Persoons Gebonden Budget kijken of er nog vergoed wordt.
Bij het UWV en het Bimra wordt de hartcoherentie training beoordeeld als een effectieve interventie bij re-integratie.

Betaling en afzeggen

De betaling gaat contant of vooraf via de bankrekening van Psycholoog Heemskerk. Als je verhinderd bent hoor ik dit graag minimaal 24 uur van te voren. Zodat ik nog iemand anders in kan plannen, anders ben ik genoodzaakt de consultkosten in rekening te brengen. Ik hanteer de algemene betalingsvoorwaarden van het NIP.

Contact

Zoek je advies over waar je precies terecht kan? Twijfel je nog of wij de hulp de jij nodig hebt wel kunnen bieden? Bel dan Psychologen Nederland op 085-4014720 voor een vrijblijvend gesprek. Onze telefonistes zijn allemaal psychologisch geschoold en kunnen je inhoudelijk dus goed te woord staan. Bovendien kunnen zij meteen een afspraak voor je inplannen met een psycholoog waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zonder lange wachtlijsten!