Coaching bij Psycholoog Heemskerk

Het is niet altijd makkelijk om in elke situatie precies zo te handelen als je het liefst zou willen. Het lukt je niet. Je weet wat er aan de hand is, je weet wat je zou moeten doen. En toch lukt het niet.

Coaching helpt je de beste versie van jezelf te zijn, privé en op het werk. Je krijgt meer grip op je leven, kunt je levensstijl verbeteren en grote en kleine levensvragen onderzoeken. Door bewust tijd voor jezelf te maken, er achter te komen wie je bent en waar je voor staat kun je je leven beter regisseren.

Op het werk

Ook op je werk biedt Coaching uitkomst. Vragen die dan centraal staan zijn: hoe ga ik beter met conflicten om, hoe stel ik grenzen in op mijn werk, of hoe raak ik zo snel mogelijk thuis in mijn nieuwe werk?

Inzichtgevende gesprekken, praktische oefeningen, humor en relativeringsvermogen zijn belangrijke aspecten bij coaching.

Voor werkgevers biedt Psycholoog Heemskerk de mogelijkheid om als Huis-Psycholoog op het bedrijf te coachen, bijvoorbeeld voor het begeleiden van het burnout- en reïntegratieproces of voor het coachen van nieuwe werknemers.

Contact

Zoek je advies over waar je precies terecht kan? Twijfel je nog of wij de hulp de jij nodig hebt wel kunnen bieden? Bel dan Psychologen Nederland op 085-4014720 voor een vrijblijvend gesprek. Onze telefonistes zijn allemaal psychologisch geschoold en kunnen je inhoudelijk dus goed te woord staan. Bovendien kunnen zij meteen een afspraak voor je inplannen met een psycholoog waar jouw voorkeur naar uit gaat. Zonder lange wachtlijsten!